Overgangsjaar 2021 voltooid

De login gegevens van onze beroepsorganisatie worden binnenkort separaat op kwaliteitsysteem.nl Dit bevestigt dat Complementaire Kwaliteitstherapeuten een zelfstandige en onafhankelijke beroepsorganisatie is met een eigen afgescheiden register. U hoeft geen actie te ondernemen.

Verzelfstandiging compleet

Hiermee is het overgangsjaar 2021 en ons proces van verzelfstandiging als beroepsorganisatie afgerond. Samen kijken wij met u uit naar het jaar 2022 waarin wij onze doelen zullen blijven nastreven en samen met u mogen werken binnen het CAM-veld.

Website chat

Sinds kort zijn wij per website chat direct bereikbaar. De receptie is elke werkdag van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 te bereiken. Vragen van therapeuten worden daarom niet meer per e-mail beantwoord.

Met kwalitatieve groeten,

Het bestuur van De Stichting Complementaire Kwaliteitstherapeuten